Du er her: startside -> aktiv ferie i Skagen
    

Farmfun

På Farm Fun, er der mange dyr og forlystelser, og alle forlystelserne er gratis når indgangsbilletten er betalt. Her er plads til både børn og voksne. Børnene kan frit løbe omkring, mens de voksne slapper af med det medbragte kaffe, eller hygger sig i vores udendørs "café".
Klik her for mere info....
    

Golfklubben Hvideklit

Par 3-bane med gratis adgang for alle. Drivingrange. Puttinggreen. Indspilsbane. Indspilsgreen Poletter til drivingrange kan købes i proshop eller i booking pris kr. 10,- (23-25 bolde). Restaurant og proshop.
Klik her for mere info....
    

Skagen Børneguider

Oplev Skagen på en anderledes måde, med børneguiderne. Som børneguider i Skagen Kommune glæder vi os til at møde dig og din familie til sommer med vores spændende og alsidige program. F.eks. Fisk fra hav til bord, Skagensmaler for en dag, Rav -havets guld.
Klik her for mere info....
    

Skagen Havfiskeklub

Der fastlægges ca. 20 klubture hvert år. Turene går til Herthas Flak eller et af de mange vrag der ligger omkring Skagen. Hvert år afholdes Skagen Havfiske Festival i weekenden efter Kr. Himmelfartsdag.
Klik her for mere info....
    

Skagen Orienteringsklub

Klubben har i dag godt 200 medlemmer. Klubbens formål er at fremme motionsløb og orienteringssport samt at samle interesserede til at udøve disse aktiviteter.
Klik her for mere info....
    

Skagen Sportscenter

Et attraktivt sportscenter som tilbyder sig til indendørs sportsaktiviteter samt træningslejr eller lejrskole i Skagen. På vores hjemmeside vil vi gerne præsentere jer for vores moderne anlæg.Alternativt for yderlig info kontakt: Skagen Sportscenter, Drachmannsvej 32, 9990 Skagen tlf. 98 45 13 54
Klik her for mere info....
    

Skawdyk - Skagen Sportsdykkerklub

Dykkerklubben på toppen. Besøg Skawdyk og deltag i vore dykning i farvandet omkring Skagen. Her er dykkere med alle certifikattyper velkomne. Enkeltdyk 190 kr. - dobbeltdyk 275 kr. Dykkertræf hver år i Pinsen.
Klik her for mere info....
    

Tur ridning

Vi tilbyder terræn ture på vore islandske heste med turguide rundt i plantage og ved strand. Den islandske hest er fantastisk velegnet til nybegyndere og øvede, såvel børn som voksne. I sommersæsonen har vi ture hver dag – flere gange om dagen. Vi har åbent året rundt.
Klik her for mere info....
    

Powerboating med Vandormen

Danmarks største godkendte kommercielle PowerBoat med 2 x V8 ialt 660 Hk. Den største og mest rummelige, samt mest professionelle og kraftfulde charterbåd til kommercielt brug. Båden er godkendt til at medtage 12 passagerer, desuden er "Vandormen" den eneste af slagsen i verden.
Klik her for mere info....
    

Skagen Kultur og Fritidscenter

Stort svømme bassin med stor vandrutchebane. Stor idrætshal med internationale mål, parketgulv og der er plads til 574 siddende tilskuere. Hallen bruges primært til idrætsstævner, opvisninger, udstillinger/messer, og større festarrangementer m.v.
Klik her for mere info....
Ønsker du at blive optaget i vores register ? -her kan du læse hvordan!
  Translate this site:

Årets events i Skagenområdet:

Skagen lever hele året, og en mængde større events er spredt ud gennem sæsonnerne. Du kan opleve events hele året i Skagen
Klik her for mere info....

Skagen på kort:

Måske at du syntes det er lettere at finde rundt på et kort når du skal finde det som du søger. Klik dig frem til det du søger.
Klik her for mere info....
Vejrudsigten for Skagen finder du her, direkte fra DMI.
Klik her for mere info....

Live WebCam fra Grenen og havnen:

Se "live" webcam med flot udsigt over Grenen hvor de 2 have mødes, eller direkte fra Skagen havn, hvor fiskerne losser deres last af friske fisk.
Klik her for mere info....

Sightseeing oplevelser i natur og miljø:

Få en god oplevelse og besøg Grenen, Råbjerg Mile, Gammel Skagen eller nogle af de mange andre storslåede attraktioner i Skagen området.
Klik her for mere info....