Du er her: startside -> Sightseeing -> Gammel Skagen

Gammel Skagen

Gammel Skagen ligger som en perle lidt vest for Skagen by. Det var her det oprindelige Skagen begyndte som et lille fiskerleje i sin tid.

Der er ikke mange fastboende tilbage i Gammel Skagen, nu er de fleste af husene opkøbte af kapital stærke folk udenbys fra. Dette har dog betydet at husene stort set alle er blevet totalrenoveret. Renoveringer der er foretaget med nænsom hånd, så miljøet fortsat er ganske unikt.

Gammel Skagen bliver også kaldt for Højen, men denne betegnelse bruges dog ikke så meget mere, de nye tilflytterer foretrækker betegnelsen "Gammel Skagen", da denne angiveligt udtrykker et mere eksklusivt image.

Det kan stærkt anbefales at besøge Gammel Skagen, her kan du opleve en mere afslappet og rolig stemning end det hektiske traditionelle ferieliv i Skagen centrum.

Oplev solnedgangen fra "solnedgangspladsen", helt ude ved vesterhavet, eller gå op på "kikkerbakken" lige bag byen, hvor det imponerende Sømærke stadig står.

I Gammel Skagen finder du nogle få eksklusive hoteller, samt tre større Timeshare lejlighedshoteller, desuden flere restauranter, blandt andet Ruths Hotels Gourmet restaurant og Ruths Brasserie byder på fransk kogekunst af sublim karakter udført af deres chefkok Michel Michaud som er blandt Europas bedste.

    


Vis stort kort
  Translate this site:

Årets events i Skagenområdet:

Skagen lever hele året, og en mængde større events er spredt ud gennem sæsonnerne. Du kan opleve events hele året i Skagen
Klik her for mere info....

Skagen på kort:

Måske at du syntes det er lettere at finde rundt på et kort når du skal finde det som du søger. Klik dig frem til det du søger.
Klik her for mere info....
Vejrudsigten for Skagen finder du her, direkte fra DMI.
Klik her for mere info....