Du er her: startside -> hoteller / overnatning -> hotel lejligheder
    

Ferie Hotel Skagen Strand

Velkommen til Skagen Strand. Her får du hotellets komfort og friheden ved egen feriebolig. På Skagen Strand bor du tæt ved Skagens bedste strand - og midt i den flotte natur. Skagen Strand kombinerer feriehusets uforstyrrede ro med hotellets bekvemmelighed og service.
Klik her for mere info....
    

Hotel Lille Nord

Hotellet fremstår som et topmoderne hotel, med lækre værelser og lejligheder, alt sammen indrettet med moderne bekvemmeligheder. Her er der plads til hele familien, men man fornemmer stadig sjælen og atmosfæren fra den hyggelige og driftige havn.
Klik her for mere info....
    

Hotel Skagenklit Timeshare

Smukt beliggende højt i Gl. Skagen. 100 meter fra vandkanten. Åben hele året. Fra hotellets 20 lejligheder med i alt 100 senge er der udsigt til havet. Lejlighederne udlejes i det omfang, ejerne ikke ønsker at benytte årets ophold
Klik her for mere info....
    

Hotel Traneklit Gl.Skagen

Velkommen til dejlige feriedage. Nærmere havet kan De ikke bo! Der er mange forskellige lejligheder at vælge imellem, og de rummer alle en gennemtængt løsning. For hele farmilien, aktiv ferie, uden at betale ekstra ! Rabat på golf på Hvide klit.
Klik her for mere info....
    

Jeckels Timeshare Hotel Gl.Skagen

Velkommen til Jeckels Gl. Skagen. Vi har 41 veludstyrede timeshare lejligheder som udlejes når ejerne ikke selv kan benytte dem. Lejlighederne udlejes fortrinsvis på ugebasis fra lørdag kl. 16.00 til den følgende lørdag kl. 11.00.
Klik her for mere info....
    

Niels Skiverens Gaard

Fra strandgaard til eksklusive ferielejligheder. Niels Skiverens Gaard tilbyder sine gæster 15 fuldt udstyrede ferielejligheder, der ligger som rækkehuse under det stråtægte tag, alle med egen gårdhave. Hver lejlighed har soveplads til fire personer og elegant møblering.
Klik her for mere info....
  Translate this site:

Årets events i Skagenområdet:

Skagen lever hele året, og en mængde større events er spredt ud gennem sæsonnerne. Du kan opleve events hele året i Skagen
Klik her for mere info....

Skagen på kort:

Måske at du syntes det er lettere at finde rundt på et kort når du skal finde det som du søger. Klik dig frem til det du søger.
Klik her for mere info....
Vejrudsigten for Skagen finder du her, direkte fra DMI.
Klik her for mere info....