Du er her: startside -> hoteller / overnatning -> hoteller
    

Badepension Marienlund

Marienlund er et gammelt hyggeligt pensionat med 14 pæne værelser, hvoraf 4 er enkeltværelser. Pensionatet ligger i Skagens ældste bydel - Vesterby - i stille og atmosfærefyldte omgivelser med egen parkering og lukket have.
Klik her for mere info....
    

Brøndums Hotel

Oplev den unikke atmosfære på Brøndums Hotel hvor historiens vingesus føles og mrækes overalt. Hotellet ligger lige op ad Skagens Museum, og tæt på byens centrum samt Sønderstrand. 1. klasses restaurant med stor vinkælder og fornemme vine.
Klik her for mere info....
    

Color Hotel Skagen

Er Skagens største hotel med i alt 152 værelser, heraf 48 ferielejligheder. Hotellets har 80 nyrenoverede værelser, heraf 2 suiter. Værelserne er i skandinavisk stil med bl.a. Trip Trap møbler. Hotellet har bar, restaurant, selskabs- og konferencefaciliteter.
Klik her for mere info....
    

Clausens Hotel Skagen

Et levende hotel i den gamle skagenstil. Centralt beliggende lige i Skagen centrum overfor Banegården, 500 m til dejlig badestrand og havn. 48 værelser. Hyggelig spiserestaurant og god mulighed for selskab eller konference i nyindrettede selskabslokaler.
Klik her for mere info....
    

Danhostel Skagen Vandrerhjem

Vi ønsker alle velkommen på vores vandrerhjem - et vandrerhjem med alle moderne faciliteter, for både grupper og individuelle gæster. "På Danhostel Skagen Vandrerhjem er der godt og hyggeligt at være". Centralt placeret i selve Skagen.
Klik her for mere info....
    

Ferie Hotel Skagen Strand

Velkommen til Skagen Strand. Her får du hotellets komfort og friheden ved egen feriebolig. På Skagen Strand bor du tæt ved Skagens bedste strand - og midt i den flotte natur. Skagen Strand kombinerer feriehusets uforstyrrede ro med hotellets bekvemmelighed og service.
Klik her for mere info....
    

Finns Hotel Pension

Er et fristed inden for rammerne af, hvad en by som Skagen ellers kan byde på. Der er plads til max. 12 gæster. Alle værelser er forskellige og spændende indrettet. Stor fælles opholdsstue med bibliotek og uden fjernsyn, fælles spisestue og ugenert have.
Klik her for mere info....
    

Foldens Hotel

Midt i centrum, straks over for banegården. Hotellet har 38 nyrenoveret værelser, alle med eget bad og toilet. Alle værelser er ombygget i perioden 1992-2004, så værelserne er meget forskellige med hver sin charme.
Klik her for mere info....
    

Hotel Inger

Hotel "Inger" er beliggende syd for Skagen i det idylliske Hulsig, ikke langt fra Råbjerg Mile. Hotellet er kendt for sit gode køkken med bl. a. mange fiskespecialiteter. Hotellet rummer 20 dobbeltværelser - alle med bad/toilet. Hotellet har åbent hele året, dog ikke i november.
Klik her for mere info....
    

Hotel den gamle skibssmedie

Hotellet fremstår som et topmoderne hotel, med lækre værelser og lejligheder, alt sammen indrettet med moderne bekvemmeligheder. Her er der plads til hele familien, men man fornemmer stadig sjælen og atmosfæren fra den hyggelige og driftige havn.
Klik her for mere info....
    

Hotel Petit

Hotel Petit er et lille hyggeligt familieejet hotel, beliggende i centrum af Skagen og med egen parkering. Alle 45 værelser har eget bad og TV med internationale kanaler. Hotellet har også et anneks, som ligger i en typisk Skagen villa, lige ved siden af hotellet.
Klik her for mere info....
    

Hotel Plesner

Det hyggelige hotel midt i byen, der oser af atmosfære. Hotellet har 16 værelser, heraf 2 store suiter, 2 helt nye luksusværelser samt 1 værelse med balkon. Alle værelser har bad/toilet samt TV. Hotellet har desuden en hyggelig restaurant.
Klik her for mere info....
    

Hotel Strandly

Strandly Skagen er et moderne Hotel, beliggende i den gamle bydel, Østerby - tæt ved havn og bade strand. Overnatning i komfortable enkelt og dobbeltværelsen, alle med eget bad og toilet. Vi byder dem velkommen på Hotel Strandly Skagen.
Klik her for mere info....
    

Hotel Sønderstrand

Beliggende centralt i østbyen, har høj hotelstandard og værelserne er indrettet i 2 smukke Skagen villaer samt en anneksbygning på Østre Strandvej 45 og 47 i dejlige og hyggelige omgivelser tæt ved Skagens berømte badestrand Sønderstrand og centrum samt seværdigheder.
Klik her for mere info....
    

Ruths Hotel

Filosofien på Ruths Hotel er ganske klar: Vi vil give vores gæster uforglemmelige ophold, der gør deres liv lidt rigere. I hjertet af Gl. Skagen Ruths Hotel ligger i Gl. Skagens klitter tæt på vandet og 4 km fra Skagen - og alligevel tæt på verdenen uden for.
Klik her for mere info....
    

Skagen Motel

Skagen Motel har 42 moderne værelser samt 12 motel lejligheder - alle med bad, toilet og farve TV. Lejlighederne har desuden eget lille køkken. Skagen er sol, sommer, vand og havnen, men Skagen er også efterår, gyldent lys, lyng, stilhed og lange ture ved stranden.
Klik her for mere info....
    

Skagen Sømandshjem Hotel

Vi byder alle vore gæster velkommen til Skagen Sømandshjem. Skagen Sømandshjem er et hjem, hvor søfolk og fiskere af alle nationer mødes i en hjemlig og hyggelig atmosfære, men i høj grad også et hjem for alle rejsende og turister der besøger Skagen.
Klik her for mere info....
    

Strandhotellet

Når du træder indenfor på Strandhotellet første gang, oplever du det som om, du træder indenfor i et meget velindrettet og hyggeligt hjem. Når du har været her en dag eller to, føler du dig hjemme. Og når du kommer igen, føler du, at Strandhotellet er dit eget.
Klik her for mere info....
    

Villa Skagen Hotel

Skagen er dejlig året rundt og Villa Skagen kan tilbyde gode overnatningsmuligheder til overkommelig priser. Bygningen er en smuk, nymoderniseret 3 etagers gl. skagensbygning, som er beliggende midt i Skagen by, tæt ved havnen.
Klik her for mere info....
    

Aalbæk Gl. Kro

Aalbæk gl. Kro glæder sig til at kunne byde Dem velkommen til de naturskønne og storslået omgivelser ved Skagen. Den smukke gamle kro byder på moderne krokultur, god mad og en dejlig, afslappet atmosfære i hyggelige omgivelser.
Klik her for mere info....
Ønsker du at blive optaget i vores register ? -her kan du læse hvordan!
  Translate this site:

Årets events i Skagenområdet:

Skagen lever hele året, og en mængde større events er spredt ud gennem sæsonnerne. Du kan opleve events hele året i Skagen
Klik her for mere info....

Skagen Fotoarkiv

Unikke Skagen fotos. Til brug i dine egne produktioner. Køb og download straks. Skagen om vinteren, fra stranden, byen eller attraktioner.
Klik her for mere info....

Skagen på kort:

Måske at du syntes det er lettere at finde rundt på et kort når du skal finde det som du søger. Klik dig frem til det du søger.
Klik her for mere info....
Vejrudsigten for Skagen finder du her, direkte fra DMI.
Klik her for mere info....

Live WebCam fra Grenen og havnen:

Se "live" webcam med flot udsigt over Grenen hvor de 2 have mødes, eller direkte fra Skagen havn, hvor fiskerne losser deres last af friske fisk.
Klik her for mere info....

Sightseeing oplevelser i natur og miljø:

Få en god oplevelse og besøg Grenen, Råbjerg Mile, Gammel Skagen eller nogle af de mange andre storslåede attraktioner i Skagen området.
Klik her for mere info....

Gå i byen, dans og musik:

I Skagen finder du hele året et fornemt natteliv. Gå i byen og stress af. Her er ofte livemusik på barer, natklubber eller discotek.
Klik her for mere info....

Kunst museer eller Egnsmuseer:

Skagen er ikke kun guldalderkunst, men også en spændende lokal historie. Begge dele kan du opleve selv ved besøg på museer.
Klik her for mere info....

Restauranter / hvor skal vi spise:

Ingen by i Danmark på samme størrelse som Skagen har et udvalg af spisesteder som kan måle sig med det der tilbydes her. Fra goumet til fastfood.
Klik her for mere info....

Fokus på helse og wellness:

Helse og wellness står i højsædet i Skagen. Fra helse centrer til lokale behandlere, alle står de parate til at give dig en god oplevelse.
Klik her for mere info....

Kunsthåndværk / Gallerier :

Der findes nok ikke et sted i Danmark med så stolte traditioner indenfor kunst og kunst håndværk. Du finder det fortsat i Skagen.
Klik her for mere info....

Shopping - special butikker:

Her er ingen store shopping centrer, men derimod masser af små og mellemstore special butikker, som tilbyder kvalitets produkter, i mange prisklasser.
Klik her for mere info....

Sport og aktiv ferie:

Er du til aktiviteter i din ferie, skal der helst ske noget? Dykning, lysfiskeri eller golf. Du finder et flot og varieret tilbud til din aktive ferie her.
Klik her for mere info....