Du er her: startside -> Museer
    

Drachmanns Hus

Drachmanns Hus "Villa Pax". Her får du et indblik i kunstneren og forfatterens liv. Der er rundvisning af kustoderne, og specielle arrangementer med musik og sang i huset. Se hjemmeside for åbningstider samt yderlige informationer.
Klik her for mere info....
    

Grenen Kunsmuseum

Ved Danmarks nordligste klitter, hvor de to have Kattegat og Skagerrak mødes, ligger Grenen Kunstmuseum. En storslået plads for de permanente udstillinger med malerier af den dansk/svenske skagensmaler Axel Lind med flere.
Klik her for mere info....
    

Anchers Hus

Kunstnerparret Anna og Michael Ancher købte huset på Markvej i 1884. Efter Michael Anchers død i 1927 og Anna Anchers i 1935, stod huset ubeboet. Huset på Markvej med malerier og indbo blev restaureret og åbnet som museum i 1967.
Klik her for mere info....
    

Naturhistorisk museum Skagen

Naturhistorisk Museum er indrettet i den gamle Højen Station, der har været rammen om museets aktiviteter siden 1991. Museet er privatejet og drives af biologerne Poul Lindhard Hansen og Sanne Christensen. Skagens natur er på mange måder enestående.
Klik her for mere info....
    

Skagen Bamsemuseum

Skagens Bamsemuseum blev indviet i august 1998 og er Skandinaviens første og eneste Bamsemuseum. Bamser af alle slags, unge og gamle, mange med historisk baggrund, lever her deres eget uforlignelige liv i det charmerende gamle skagen-hus med have.
Klik her for mere info....
    

Skagen By- og Egnsmuseum

Er et frilands- og udstillingsmuseum med bygninger fra forskel-lige perioder i Skagens historie og specialsam-linger om fiskeri, redningsvæsen og søfart. I 1938 blev museet flyttet fra Østerby til klitområdet Svallerbakken i Vesterby.
Klik her for mere info....
    

Skagens Museum

Skagens Museum blev stiftet i Brøndums spisesal på Skagen den 20. oktober 1908. Opgaven var at samle kunstværker af skagensmalerne og skaffe økonomiske midler til opførelsen af en museumsbygning.
Klik her for mere info....
    

Skagen Odde og Naturcenter

Skagen Odde Naturcenter er tegnet af arkitekt Jørn Utzon i 1989 og opført under ledelse af Jan Utzon i 1999-2000. Utzons idé var at huset skulle vokse ud af naturen - være et svar på stedets ånd. For en arkitekt er det nødvendigt at finde og udtrykke stedets ånd.
Klik her for mere info....
Ønsker du at blive optaget i vores register ? -her kan du læse hvordan!
  Translate this site:

Årets events i Skagenområdet:

Skagen lever hele året, og en mængde større events er spredt ud gennem sæsonnerne. Du kan opleve events hele året i Skagen
Klik her for mere info....

Skagen på kort:

Måske at du syntes det er lettere at finde rundt på et kort når du skal finde det som du søger. Klik dig frem til det du søger.
Klik her for mere info....
Vejrudsigten for Skagen finder du her, direkte fra DMI.
Klik her for mere info....

Live WebCam fra Grenen og havnen:

Se "live" webcam med flot udsigt over Grenen hvor de 2 have mødes, eller direkte fra Skagen havn, hvor fiskerne losser deres last af friske fisk.
Klik her for mere info....