Du er her: startside -> Restauranter og spisehuse
    

Restaurant Kokkenes

For alle der vil nyde et godt måltid tilberedt af kun de bedste råvarer og dertil spændene og velsmagende vine, serveret i en hyggelig og varm atmosfære er Restaurant Kokkenes stedet. Der er virkelig lagt op til en rigtig god aften..
Klik her for mere info....
    

Bodilles Kro

Traditionsrig kro i hjertet af Skagen. Stort udvalg af kødretter samt fiske specialiteter. Festlokaler på første sal i bygningen. Det er også muligt at få "mad ud af huset" fra Bodilles Kro. Kroen er med respekt for det oprindelige totalt nyrenoveret i 2007.
Klik her for mere info....
    

Color Hotel Skagen

Er Skagens største hotel med i alt 152 værelser, heraf 48 ferielejligheder. Hotellets har 80 nyrenoverede værelser, heraf 2 suiter. Værelserne er i skandinavisk stil med bl.a. Trip Trap møbler. Hotellet har bar, restaurant, selskabs- og konferencefaciliteter.
Klik her for mere info....
    

Clausens Hotel Skagen

Et levende hotel i den gamle skagenstil. Centralt beliggende lige i Skagen centrum overfor Banegården, 500 m til dejlig badestrand og havn. 48 værelser. Hyggelig spiserestaurant og god mulighed for selskab eller konference i nyindrettede selskabslokaler.
Klik her for mere info....
    

De 2 have - Restaurant

Restaurant de 2 have byder velkommen til Danmarks bedste udsigt samt til spændende & fleksible restaurant koncepterRestauranten tilbyder frokost med fokus på dansk frokost tradition & kultur, samt nye moderne danske frokost klassikere, serveret med stort udvalg af god dansk øl & snaps.
Klik her for mere info....
    

Hotel Skagen Strand Restaurant

Velkommen til Skagen Strand. Her får du hotellets komfort og friheden ved egen feriebolig. På Skagen Strand bor du tæt ved Skagens bedste strand - og midt i den flotte natur. Skagen Strand kombinerer feriehusets uforstyrrede ro med hotellets bekvemmelighed og service.
Klik her for mere info....
    

Foldens Hotel

Midt i centrum, straks over for banegården. Hotellet har 38 nyrenoveret værelser, alle med eget bad og toilet. Alle værelser er ombygget i perioden 1992-2004, så værelserne er meget forskellige med hver sin charme.
Klik her for mere info....
    

Hotel Inger

Hotel "Inger" er beliggende syd for Skagen i det idylliske Hulsig, ikke langt fra Råbjerg Mile. Hotellet er kendt for sit gode køkken med bl. a. mange fiskespecialiteter. Hotellet rummer 20 dobbeltværelser - alle med bad/toilet. Hotellet har åbent hele året, dog ikke i november.
Klik her for mere info....
    

Hotel Lille Nord

Hotellet fremstår som et topmoderne hotel, med lækre værelser og lejligheder, alt sammen indrettet med moderne bekvemmeligheder. Her er der plads til hele familien, men man fornemmer stadig sjælen og atmosfæren fra den hyggelige og driftige havn.
Klik her for mere info....
    

Jakobs Café

Er stedet i Skagen, hvor man mødes - enten for at spise et godt måltid mad tilberedt af unge og ambitiøse kokke, for at hygge sig i de røde lædersofaer med en café latte og dagens friske avis, eller måske bare for at få en kold forfriskning i baren.
Klik her for mere info....
    

Restaurant Pakhuset

Nyd en fiskespecialitet tilberedt af dagens råvarer - med udsigt til fiskekuttere og havneliv. Smag vores lune fiskefrikadeller eller prøv Pakhusets fiskesuppe. Fiskerestaurant, havnecafé, levende musik og dans hver aften i sommersæsonen.
Klik her for mere info....
    

Hotel Plesner

Det hyggelige hotel midt i byen, der oser af atmosfære. Hotellet har 16 værelser, heraf 2 store suiter, 2 helt nye luksusværelser samt 1 værelse med balkon. Alle værelser har bad/toilet samt TV. Hotellet har desuden en hyggelig restaurant.
Klik her for mere info....
    

Ruths Gourmet og Brasserie

Filosofien på Ruths Hotel er ganske klar: Vi vil give vores gæster uforglemmelige ophold, der gør deres liv lidt rigere. I hjertet af Gl. Skagen Ruths Hotel ligger i Gl. Skagens klitter tæt på vandet og 4 km fra Skagen - og alligevel tæt på verdenen uden for.
Klik her for mere info....
    

Skagen Fiskerestaurant

Skagen Fiskerestaurant har gennem mange år været kendt for den hyggelige stemning med sand på gulvet. Hver aften i højsæsonen og i helligdagsferierne er der musik fra ca. kl. 21.30 i baren og på kajen. Vores musikprofil er en god blanding af nordisk og irsk folkemusik.
Klik her for mere info....
    

Skagen Sømandshjem Hotel

Vi byder alle vore gæster velkommen til Skagen Sømandshjem. Skagen Sømandshjem er et hjem, hvor søfolk og fiskere af alle nationer mødes i en hjemlig og hyggelig atmosfære, men i høj grad også et hjem for alle rejsende og turister der besøger Skagen.
Klik her for mere info....
    

Aalbæk Gl. Kro

Aalbæk gl. Kro glæder sig til at kunne byde Dem velkommen til de naturskønne og storslået omgivelser ved Skagen. Den smukke gamle kro byder på moderne krokultur, god mad og en dejlig, afslappet atmosfære i hyggelige omgivelser.
Klik her for mere info....
Ønsker du at blive optaget i vores register ? -her kan du læse hvordan!
  Translate this site:

Årets events i Skagenområdet:

Skagen lever hele året, og en mængde større events er spredt ud gennem sæsonnerne. Du kan opleve events hele året i Skagen
Klik her for mere info....

Skagen Fotoarkiv

Unikke Skagen fotos. Til brug i dine egne produktioner. Køb og download straks. Skagen om vinteren, fra stranden, byen eller attraktioner.
Klik her for mere info....

Skagen på kort:

Måske at du syntes det er lettere at finde rundt på et kort når du skal finde det som du søger. Klik dig frem til det du søger.
Klik her for mere info....
Vejrudsigten for Skagen finder du her, direkte fra DMI.
Klik her for mere info....

Live WebCam fra Grenen og havnen:

Se "live" webcam med flot udsigt over Grenen hvor de 2 have mødes, eller direkte fra Skagen havn, hvor fiskerne losser deres last af friske fisk.
Klik her for mere info....

Sightseeing oplevelser i natur og miljø:

Få en god oplevelse og besøg Grenen, Råbjerg Mile, Gammel Skagen eller nogle af de mange andre storslåede attraktioner i Skagen området.
Klik her for mere info....

Gå i byen, dans og musik:

I Skagen finder du hele året et fornemt natteliv. Gå i byen og stress af. Her er ofte livemusik på barer, natklubber eller discotek.
Klik her for mere info....

Kunst museer eller Egnsmuseer:

Skagen er ikke kun guldalderkunst, men også en spændende lokal historie. Begge dele kan du opleve selv ved besøg på museer.
Klik her for mere info....

Fokus på helse og wellness:

Helse og wellness står i højsædet i Skagen. Fra helse centrer til lokale behandlere, alle står de parate til at give dig en god oplevelse.
Klik her for mere info....

Kunsthåndværk / Gallerier :

Der findes nok ikke et sted i Danmark med så stolte traditioner indenfor kunst og kunst håndværk. Du finder det fortsat i Skagen.
Klik her for mere info....